Старата система отмира

Старата система отмира

Старата система отмира, тя изживя своето време, колкото и хубава да ни се струваше. Тя ще бъде сменена или от корпоративен фашизъм, който ще управлява кратко, но кърваво и ще завърши със световна война, или от обединен свят, способен да се договаря на всички нива. Трябва да вървим към такъв свят, всички заедно.

Затова още сега хората трябва да започнат да се обучават как да се разбират помежду си и да открият общите си интереси – на достъпно за тях ниво. Време е да им се обясни какво е интегралност и взаимосвързаност. Време е да се научат да използват за своето благо всичко онова, което сега им се струва обременително и заплашително. Иначе ще си останат във властта на банкерите, които ще ги манипулират до оглупяване, смятайки, че така ще могат да властват над тях. Разбира се, че няма да могат. В днешните условия „сивотата”, управляваща „плебеите”- това е размахване на факла над буре с барут.

1 thoughts on “Старата система отмира

  1. Ами прави сте за това, че старата система отмира.
    Този, който не го вижда – се ядосва от страданията си.
    Този, който го вижда, е силно притеснен от това какво все пак ще се случи с всички онези, които не осъзнават, че трябва да се променим.
    Остава ни само да се молим за избягване на катастрофите и повече благодарност за това, което имаме.

Вашият коментар